ŽUPANIJA / DUGA RESA

NA KRAJU USPJEŠNE GODINE

Mladi, uspješni vatrogasci DVD-a Belavići okitili jelku i tako uljepšali Božić sebi, ali i cijelom mjestu

Mladi, uspješni vatrogasci DVD-a Belavići okitili jelku i tako uljepšali Božić sebi, ali i cijelom mjestu

Ova godina je bila izuzetno uspješna za najmlađe članove DVD-a, nastupili su na svih 5 natjecanja Kupa Vatrogasne zajednice Karlovačke županije

Za završetak uspješne natjecateljske godine DVD Belavići organizirao je za najmlađe članove prigodno druženje na kojem su ujedno okitili i veliko božićno drvce ispred Vatrogasnog doma. Na ovaj način mali vatrogasci uljepšali su Božić i Novu godinu sebi, ali i cijelom mjestu. 

Podsjetimo, ova godina je bila izuzetno uspješna za najmlađe članove DVD-a, nastupili su na svih 5 natjecanja Kupa Vatrogasne zajednice Karlovačke županije gdje su zauzeli odlično 6 mjesto, nastupili su i na natjecanju na Starim Selima i zauzeli 1 mjesto, te po prvi puta organiziranom Kupu pomlatka DVD-a Belavići gdje su također osvojili 1 mjesto. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

-  Tijekom godine puno se vježbalo i radilo, tijekom ljetnih mjeseci i tri puta tjedno. Ove sezone po prvi puta je formirana i ekipa mladeži koja je svoj prvi nastup odradila na Kupu 4 Rijeke u Karlovcu i zauzela 11 mjesto. Puno vremena truda i ljubavi uloženo je u ove mlade vatrogasce, a uložit će se još i više, jer njihova je želja za radom i napretkom velika, a ljubav prema vatrogastvu im je ogromna i vjerujem kako će jednoga dana ovi mladi vatrogasci spašavati ljude i imovinu na području Belavića, Duga Rese ali i puno šire, kako to i sada čine njihovi stariji kolege, kazao nam je vatrogasac Josip Dobrinić voditelj vatrogasnog podmlatka DVD-a Belavići te čestitajući Božić i Novu godinu svima zahvalio je trenerima i članovima DVD Belavići, ali i brojnim roditeljima na strpljenju.

Izdvojeno


Reci što misliš!