ŽUPANIJA / DUGA RESA

štukijada

Dugoreški ribiči odradili prvu ovogodišnju štukijadu - "rekorderka" je bila teža od 9kg i duža od metra, ali nije bila dovoljna za zlato

Dugoreški ribiči odradili prvu ovogodišnju štukijadu -
foto KŠR Mrežnica

Prvu ovogodišnju štukijadu odradili su ribiči KŠR Mrežnica iz Duge Rese i njihovi gosti. Bilo je zahtjevno, hladno, snježno a na pojedinim punktovima i dosta blatno.

- Štukijada određena, pravi zimski uvjeti, ekipe vrhunske. Iskreno se nadamo da tako misle i natjecatelji. Veliko hvala svima, od natjecatelja, logistike, kuhara...Obzirom koji je dio godine i koji je mjesec, lijepih ulova nije falilo, a pala je krasna mamara, poručili su iz Kluba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pet ekipa je ostvarilo ulove, najuspješnija je bila ekipa "Sabljaci" sa četiri štuke teške ukupno 10233 grama, a odmah do njih "Mrzli i Sale" s dva ulova ukupno teška 9790 grama. Valja napomenuti da je jedna od dvije njihove štuke ujedno i najveći ulov štukijade. Teška je bila 9050 grama i duga 104cm, a ulovio ju je Josip Mrzlečki.

 

Nakon napornog lova, uslijedila je zaslužena okrijepa u klupskim prostorijama u Svetom Petru. Na njihovom facebook profilu pogledajte galeriju.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!