ŽUPANIJA / OGULIN

Zapošljavali mu iza leđa? Gradonačelnik Ogulina ukinuo NO komunalnog poduzeća i odmah najavio smanjenje cijene odvoza otpada

Zapošljavali mu iza leđa? Gradonačelnik Ogulina ukinuo NO
komunalnog poduzeća i odmah najavio smanjenje cijene odvoza otpada
foto ilustracija

Gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović (SDP) izvijestio je novinare da je Skupština tvrtke Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin, poduzeća u vlasništvu Grada ukinula Nadzorni odbor tvrtke, a kako stvari stoje to bi se moglo dogoditi i s drugom gradskom tvrtkom - Vodovodom i kanalizacijom Ogulin.

Kap koja je prelila čašu je zapošljavanje više osoba tijekom ljeta i to bez znanja gradonačelnika i Skupštine pa je na jučerašnjoij sjednici prvo smijenjen prokurist Milorad Šegan a potom donešena i odluka o ukidanju Nadzornog odbora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako piše OGportal, za novu prokuristicu izabrana je dugogodišnja zaposlenica tvrtke Sanja Tomić. Jutros je trebala biti održana primopredaja, no sad već bivši prokurist Milorad Šegan na nju nije došaonije došao, pa će se ona održati sutra.

- Prokuristici je naloženo da izvrši analizu stanja u tvrtki, prije svega financijsku, novopotpisanih ugovora i sve što je potrebno za analizu. Nakon analize će se povući prvi konkretni potezi a mislim da će biti prvi smanjenje cijene odvoza otpada, rekao je gradonačelnik Domitrović.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!