ŽUPANIJA / OGULIN

SKI KLUB OGULIN

Skijalište u predgrađu Ogulina dobilo i top za snijeg, za skijaše i sanjkaše više nema prepreka za uživanje i rekreaciju

Skijalište u predgrađu Ogulina dobilo i top za snijeg, za skijaše i sanjkaše više nema prepreka za uživanje i rekreaciju
foto Skijaški klub Ogulin

Prognoza im ide na ruku, jer snijeg ponovo pada, no uz top ni mala količina prirodnog snijega više nije problem za skijaše.

Ogulinski ljubitelji skijanja okupljeni su gradskom Ski klubu propast omiljene Bjelolasice nisu gledali skrštenih ruku već su zavrnuli rukave i sami uredili skijalište u predgrađu, u ogulinskom naselju Vučići.

Već godinama Ogulinci uživaju u skijanju i sanjkanju na skijalištu koje ima vučnicu i rasvjetu za noćno skijanje, a sad je stigao i top za zasnježivanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako i u zimi često nema dovoljno snijega, Skijaški klub Ogulin je uz pomoć Grada i brojnih sponzora nabavio top i sada više nema prepreka za uživanje i rekreaciju na snijegu. Prognoza im ide na ruku, jer snijeg ponovo pada, no uz top ni mala količina prirodnog snijega više nije problem za skijaše. 

Sanjkalište radi preko tjedna 14 – 20 sati i vikendom 10 – 20 sati, no u klubu sve upozoravaju da se na skijalištu provode sve propisane epidemiološke mjere kojih se treba pridržavati. 

Izdvojeno


Reci što misliš!