ŽUPANIJA / OPĆINE

VRTIĆ ZA SVE

Bez liste čekanja za vrtić - Općina Josipdol sad ima kapacitete za organizirani predškolski odgoj za svu djecu

Bez liste čekanja za vrtić - Općina Josipdol sad ima kapacitete za organizirani predškolski odgoj za svu djecu

Uređenjem prostora u poslovnoj zgradi u Oštarijama za potrebe organiziranja vrtića, Općina Josipdol osigurala je dostupnost predškolskog odgoja za svu djecu sa svog područja.

Općina Josipdol osigurala je predškolski odgoj za svu djecu na svom području. U taj projekt ušla je planski te je 2019. godine u poslovnoj zgradi u Oštarijama otvorila područnu skupinu za djecu jasličke dobi, u kojoj je smješteno 12-ero djece.

Tijekom 2020. godine obavljeni su radovi na uređenju okoliša vrtića, postavljeno novo igralište te uređena nadstrešnica. S obzirom na postojanje prostornih kapaciteta, pokrenut je postupak otvaranja još jedne mješovite skupine u istoj zgradi, čime su zbrinuta sva djeca u organiziranom predškolskom odgoju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Svjesni činjenice kako se u ranom predškolskom obrazovanju stvaraju temelji za uspješan život u suvremenom društvu Općina Josipdol uložila je maksimalne napore da bi Dječji vrtić postao ustanova dostupna djeci. Neka naša djeca rastu sretno u poticajnom okruženju, poručuju iz Općine Josipdol.

Izdvojeno


Reci što misliš!