ŽUPANIJA / OZALJ

JAVNA IMOVINA

Ni Ozalj nije "imun" na vandalske ispade, apel gradonačelnice: Građani nisu zaslužili da se javna imovina namjerno uništava na do sada neviđen način

Ni Ozalj nije

Zahvaljujem policiji na brzoj intervenciji i imam punu vjeru da će počinitelji biti pronađeni, a nastala šteta nadoknađena.

Ni mali gradovi poput Ozlja nisu imuni na vandalske ispade, pa se nakon nekoliko takvih događaja obratila gradonačelnica Gordana Lipšinić. 

- Nakon nemilih događaja u centru Ozlja prošlog vikenda, želim reći da osobno i u ime Grada Ozlja oštro osuđujem besprizoran vandalizam kojeg smo bili svjedoci. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrijedni, brižni i mirni građani Ozlja nikako nisu zaslužili da se javna imovina, njihova imovina, uništava namjerno, na drzak, ružan i do sada neviđen način. Oprema koja treba služiti svima, domaćima i svim gostima našeg lijepog gradića - bilo kao komunalna oprema (koševi za smeće, klupe, kontejneri,...), bilo kao ukrasi u vrijeme Došašća (ukrasne svjetleće kugle), vrijeme radosti, prijateljskog i obiteljskog zajedništva i mira, bezočno je oštećena i uništena! 

Zahvaljujem policiji na brzoj intervenciji i imam punu vjeru da će počinitelji biti pronađeni, a nastala šteta nadoknađena. 

Potičem vas i molim, dragi sugrađani, ne dozvolimo da nam ovakvi pojedinačni ekscesi poremete dnevnu rutinu i radost života.

Želim svima od srca da hodimo optimistično i zadovoljno u susret Božiću, najradosnijem blagdanu u godini, piše gradonačelnica. 

Izdvojeno


Reci što misliš!