ŽUPANIJA / OZALJ

MUDRA PORUKA

Vijećnici ozaljskog Dječjeg gradskog vijeća ususret izborima pozivaju kandidate na fair play: Budite pravedni i pošteni, jedino tako možemo napredovati kao grad

Vijećnici ozaljskog Dječjeg gradskog vijeća ususret izborima pozivaju kandidate na fair play: Budite pravedni i pošteni, jedino tako možemo napredovati kao grad

Vijećnici ozaljskog Dječjeg gradskog vijeća u nadolazećim izborima onim "velikim" poručuju da glasove birača mogu dobiti i bez govora mržnje, oslanjajući se na kvalitetu svojih programa.

Ususret lokalnim izborima, Dječje gradsko vijeće Grada Ozlja odlučilo je izraziti svoje mišljenje i pozvati na korektnost i međusobno poštovanje kandidata koje u predizborno vrijeme često bude narušeno neprikladnim ispadima i međusobnim uvredama. Kako kažu, na ovim izborima zalažu se za pravednost, poštenje i razumijevanje, jer jedino tako može se napredovati kao grad.

- Mi smo još premali i ne možemo glasati, ali svejedno vam se želimo obratiti s nekoliko riječi. Vjerujemo da glasove birača možete dobiti i bez govora mržnje, oslanjajući se na kvalitetu svojih programa i kandidata koje predlažete. Nadamo se da ćete u svojim političkim programima uzeti u obzir i naše potrebe te da ćete nam izaći u susret i pomoći u njihovom ostvarivanju, bez lažnih obećanja na početku i razočaranja na kraju mandata. Očekujemo da ćete nas uključiti u događanja i odluke koje se donose i u potpunosti tiču nas. Želimo da se poboljšaju uvjeti života koji će nas zadržati u ovom gradu nakon završetka obrazovanja, da se obrati pažnja na kvalitetu života djece i mladih, poručuju mali ozaljski vijećnici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dječje gradsko vijeće Grada Ozlja osnovano je 2019. godine, a trenutačno svoju dužnost obnaša drugi saziv zajedno s dječjom gradonačelnicom Leom Blažina. 

- Nadamo se da će biti izabrane osobe koja će moći i htjeti raditi za dobrobit svojih građana, a pogotovo djece i mladih te da će s izabranim gradskim vijećem i gradonačelnicom imati dobru suradnju. Želimo vam puno sreće i neka pobijedi najbolji, poručuju u nastavku vijećnici ozaljskog Dječjeg gradskog vijeća.

Izdvojeno


Reci što misliš!