ŽUPANIJA / OZALJ

PRIVREMENO

Most u Gornjem Pokupju zatvara se za promet - do Ozlja prema Karlovcu i obrnuto opet obilaznim putem, pogledajte do kada

Most u Gornjem Pokupju zatvara se za promet - do Ozlja prema Karlovcu i obrnuto opet obilaznim putem, pogledajte do kada

Od 15. rujna obilazni promet bit će usmjeren na lokalne pravce kao u vrijeme sanacije postojećeg mosta.

Most na rijeci Kupi u Gornjem Pokupju ponovno se zatvara za promet od sredine rujna. No, ovaj put ne zbog radova na održavanju samog mosta, nego zbog izgradnje prilaznog terena prema novom mostu. Kako su za KAportal potvrdili iz Hrvatskih cesta, od 15. rujna do 15. studenog bit će zatvoren promet na državnoj cesti D228 na djelu izgradnje novog mosta, točnije zbog uklopa nove ceste u postojeću i izrade oborinske odvodnje i vodovoda. 

Iz HC ujedno dodaju kako će obilazni promet biti usmjeren na lokalne pravce kao i u prijašnjim navratima. To bi značilo da bi se promet do 10 t iz smjera Ozlja prema Karlovcu odvijao županijskom cestom ŽC3297 do Podbrežja te zatim lokalnom cestom L31185 kroz Zorkovac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dok na području grada Karlovca, promet bi išao nerazvrstanom cestom NC311850 kroz mjesto Goršćaki te NC314600 do mjesta Mahično, i dalje državnom cestom D228. Obilazni promet za vozila iznad 10 t iz smjera Ozlja prema Karlovcu išao bi županijskim cestama ŽC3297 (do Brezarića), ŽC3101 (do Draganića) te državnim cestama D1 i D228.

Inače, radovi na izgradnji novog mosta u Gornjem Pokupju trebali biti završeni prije roka u veljači 2022.  godine, što je ujedno potvrdio i resorni ministar Oleg Butković prilikom posjeta gradilištu u svibnju ove godine. 

Izdvojeno


Reci što misliš!