ŽUPANIJA / OZALJ

NOĆ MUZEJA 2024

Bogat program Zavičajnog muzeja Ozalj povodom Noći muzeja: Ako još ne znate za labatorce, mračnjake, vile iz Kupe sada je vrijeme da saznate

Bogat program Zavičajnog muzeja Ozalj povodom Noći muzeja: Ako još ne znate za labatorce, mračnjake, vile iz Kupe sada je vrijeme da saznate
Zavičajni muzej Ozalj

Očekuje vas i stručno vodstvo kroz stalni postav muzeja, a iz Zavičajnog muzeja posebno izdvajaju stručno vodstvo za djecu u 19:15 sati u suradnji s Društvom naša djeca Ozalj.

Za Noć muzeja Zavičajni muzej Ozalj pripremio je niz edukativnih i zabavnih sadržaja. Od događanja izdvajaju predstavljanje knjige Ozaljske priče Marinka Marinovića u 18:00 sati. Knjiga je namijenjena djeci i mladima i bit će predstavljena uz dodatni zabavni i glazbeni program. Nastupat će mezzosopranistica Lucija Klarić uz pratnju na gitari Josipa Vukovića. 

"Ako još ne znate za labatorce, mračnjake, vile iz Kupe sada je vrijeme da saznate"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Noći muzeja moći ćete poslušati i dva predavanja. Prvo predavanje od 19:15 sati Željka Juriše posvećeno je likovnim kolonijama Slavino proljeće koje su se održavale u Starom gradu Ozlju, ali i na drugim lokacijama poput Centra za pružanje usluga u zajednici Ozalj u Jaškovu. Saznajte i koji su sve eminentni slikari dolazili u Ozalj na tragu nadahnuća Slave Raškaj.  

Drugo predavanje od 20:30 sati izv. prof. dr. sc. Snježane Schuster i dr. sc. Miroslava Razuma bavi se misterijima vampirskih ukopa na Starom gradu Ozlju. Također očekuje vas i stručno vodstvo kroz stalni postav muzeja, a iz Zavičajnog muzeja posebno izdvajaju stručno vodstvo za djecu u 19:15 sati u suradnji s Društvom naša djeca Ozalj. 

Izdvojeno


Reci što misliš!