ŽUPANIJA / SLUNJ

NOVI PROGRAMI

Grad Slunj u pripremi uvođenja programa prekvalifikacija i obrazovanja odraslih u POU Slunj - financijsku podršku očekuju i iz europskih fondova

Grad Slunj u pripremi uvođenja programa prekvalifikacija i obrazovanja odraslih u POU Slunj - financijsku podršku očekuju i iz europskih fondova

S ravnateljem Agencije za strukovno obrazovanje održan je sastanak o mogućnostima koje se mogu provoditi u Srednjoj školi Slunj i POU, uz zadovoljenje uvjeta i potreba na terenu.

Gradonačelnica Mirjana Puškarić sa suradnicima održala sastanak s ravnateljem Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Milom Živčićem o mogućnostima provođenja obrazovanja odraslih u slunjskoj srednjoj školi i Pučkom otvorenom učilištu Slunj. 

Naime, još na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća grada Slunja u prošloj godini (poveznica za link), gradonačelnica Puškarić najavila je nove projekte u Pučkom otvorenom učilištu, među kojima su i programi prekvalifikacije zanimanja.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Tim povodom je i održan sastanak s ravnateljem Živčićem kako bi nas upoznao s nizom mogućnosti koje se mogu provoditi u Srednjoj školi Slunj i POU, uz zadovoljenje određenih uvjeta i uz iskazane potrebe na terenu. Posebno je istaknuo nove mogućnosti koje će se provoditi preko Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, gdje će se sufinancirati obrazovanje odraslih za određena, deficitarna zanimanja, a koja bi uskoro trebala biti istaknuta, pojašnjavaju iz slunjske gradske uprave.  

Ujedno, iz Grada su naglasili kako će Srednja škola Slunj i Pučko otvoreno učilište Slunj u narednom razdoblju istražiti mogućnosti koje mogu provoditi i za kojima postoji potreba na slunjskom području te u konačnici i aktivirati provođenje ovakvog oblika obrazovanja odraslih. 

Izdvojeno


Reci što misliš!