KAportal FOTO GALERIJA: Vrijedni gasitelji DVD-a Duga Resa objavili fotografije bivšeg pogona Pamučne nakon što ga je poharao požar | Karlovački informativni web portal

FOTO GALERIJA: Vrijedni gasitelji DVD-a Duga Resa objavili fotografije bivšeg pogona Pamučne nakon što ga je poharao požar

Nakon gašenja požara u nekadašnjem pogonu Pamučne industrije, prionulo se na raščišćavanju i sanaciji a prvi su i u ovom slučaju na mjestu vatrogasci koji su požar noćas gasili.

Pripadnici DVD-a Duga Resa objavili su niz fotografija koje zorno prikazuju kolika je snaga vatre koja je uništila napušteni pogon dorade. Svim vatrogascima zahvalio se i Grad Duga Resa.

– Grad Duga Resa zahvaljuje svim pripadnicima vatrogasnih postrojbi i svima drugima koji su tijekom jučerašnjeg dana i noći gasili požar koji je izbio u postrojenju bivše Pamučne industrije Duga Resa. Svojim požrtvovnim i nesebičnim djelovanjem spriječili su da ovaj nemili događaj poprimi šire razmjere i time zaštitili naše građane Grada Duge Rese. Velika Vam hvala!

Pogledajte FOTO GALERIJU…

 

  • Odgovori