KAportal FOTO, VIDEO Novi "ulov" karlovačke policije: Na autocesti kod Novigrada hvatali migrante pa zaplijenili 136 kilograma marihuane | Karlovački informativni web portal

FOTO, VIDEO Novi “ulov” karlovačke policije: Na autocesti kod Novigrada hvatali migrante pa zaplijenili 136 kilograma marihuane

Karlovačka policija danas se pohvalila s novim većim “ulovom” opojne droge cannabis marihuane, pa su sazvali i izvanrednu tiskovnu konferenciju.

Kako su izvijestili javnost, pronađeno je i zaplijenjeno više od 136 kilograma ove droge, a policijski službenici su je pronašli u automobilu kod čvora Novigrad na autocesti kod Karlovca. Automobil u kojem su drogu prevozili hrvatski državljani zaustavila je policijska ekipa koja je tamo dežurala u lovu na migrante, a na koncu su razbili krijumčarski lanac ali ne ljudi, nego droge.

– Ovo je rezultat rada svih policijskih linija koje sudjeluju su suzbijanju migracijskih kanala. Nije vezano uz “ljevak” ali je vezano uz područje čitave Republike Hrvatske, rekao je voditelj Odjela kriminaliteta Bruno Kendjel.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU I VIDEO…

  • KAportal.hr

     

  • Odgovori