KAportal Hrpe smeća i nesnosan smrad redoviti u školskom dvorištu - čitateljica pita može li se konačno riješiti ovaj horor | Karlovački informativni web portal

Hrpe smeća i nesnosan smrad redoviti u školskom dvorištu – čitateljica pita može li se konačno riješiti ovaj horor

Hrpe smeća u dvorištu područne škole u Donjim Stativama u Općini Netretić česta su slika. To je iziritiralo našu čitateljicu pa nam je poslala fotografiju u želji da se konačno riješi ovaj problem koji je, osim estetskog i javnozdravstvene prirode.

  • Ovo je nažalost jedan užasan prizor zbrinjavanja otpada u dvorištu područne škole u Donjim Stativama. Iza njenih 100 godina starih i već dosta oronulih zidova neki ovako iskazuju poštovanje kulturnom dobru, piše nam čitateljica.

Kako je kazala, nije riječ samo u ružnom prizoru već i o smradu koji se širi dvorištem, dok su jednom prilikom u kontejneru čak završili i neželjeni štenci bezobzirnog vlasnika.

– Nadam se da ce onda netko reagirat na članak jer je ovo sad već postalo totalni horor kod škole. Mislim da dalje ne moram ništa govoriti. Može li se lijepo nadležne tražiti za pomoć i općenito se pitam da li je kasno kako bi se probudila svijest građana i nešto poduzelo u vezi toga, dodaje čitateljica.

KAportal.hr

  • Jedan komentar

    1. Baš zgodna fotkica za objavu. Ovim putem poručujem svekolikom pučanstvu i tebi dragi čitaoče ovih redova da nemam ništa sa predstavnicima nacionalnih manjina u Hrvatskom Saboru kao ni sa kumpanijom koja se skompala s njima za šaku vlasi, nešto moći i poneku kunicu koja bi dotekla ako bi štovani gospon Vrdoljak uspio dati u koncesiju pola kontinentalne Hrvatske i Jadransko podmorje.

    Odgovori