KAportal NIJE SE BRANIO ŠUTNJOM Doveli ga na ispitivanje: Pogledajte najnovije fotografije ubojice djevojke (16) iz Malog Lošinja | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

NIJE SE BRANIO ŠUTNJOM Doveli ga na ispitivanje: Pogledajte najnovije fotografije ubojice djevojke (16) iz Malog Lošinja

foto PIXELL

Branka Rafajca (41), osumnjičenog za ubojstvo djevojke (16) u Malom Lošinju, doveli su jutros oko 11.10 sati na Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci gdje ga ispituju, javlja 24sata.

Nakon toga bi ga trebali prebaciti na Županijski sud gdje će mu istražni sudac najvjerojatnije odrediti jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Rafajca sumnjiče da je upao u kuću u kojoj je djevojka živjela s roditeljima, napao njezinu majku, a kada ju je djevojka krenula braniti, izbo ju je.

“Unatoč mojem savjetu da se u ovoj fazi postupka brani šutnjom, moj branjenik je iznio obranu, no iz pijeteta prema maloljetnoj žrtvi i njenoj obitelji, pa čak i da mogu, a ne mogu, jer mi to zakon ne dopušta, ne bih dao nikakve daljnje izjave”, rekao je odvjetnik Goran Crnković.

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

RTL.hr

  • Odgovori