KAportal ODVELA GA NA PUT Predsjednica počastila supruga Jakova za rođendan: 'Osobni dar za rođendan. Nastavak slijedi...' | Karlovački informativni web portal

ODVELA GA NA PUT Predsjednica počastila supruga Jakova za rođendan: ‘Osobni dar za rođendan. Nastavak slijedi…’

foto Facebook

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na društvenoj mreži Facebook pohvalila se kako je suprugu Jakovu za rođendan darovala putovanje u London.

Nastavak je to njezina jučerašnjeg provoda na koncertu Prljavog kazališta u zagrebačkoj Areni. Navukla je traperice i kožnu jaknu te sjela u publiku na koncertu u povodu 30. godišnjice velikoga koncerta koji su Prljavci održali na Trgu bana Jelačića 1989. godine.

Predsjednica i suprug Jakov krenuli su na putovanje taman kada su izbili prosvjedi na ulicama Londona zbog Brexita. Tamo deseci tisuća Britanaca traže novi referendum o izlasku Velike Britanije iz Europske unije.

Britanski su parlamentarci u subotu poslijepodne prihvatili takozvani Letwinov amandman čime se odgađa glasovanje o Johnsonovu sporazumu sve dok se ne usvoji zakonski okvir za glasovanje o Sporazumu. Ovo vjerojatno znači i da će Johnson morati tražiti od EU novu odgodu izlaska.

RTL.hr

  • Odgovori