KAportal U Reti u siječnju - nove akcijske ponude, ostanite u toku s akcijama i prelistajte novi katalog... | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

U Reti u siječnju – nove akcijske ponude, ostanite u toku s akcijama i prelistajte novi katalog…

Za početak godine za vas smo pripremili posebnu akcijsku ponudu u Reta promo katalogu na električni ručni alat, elektronički mješači, šipke za mješanje, pur pjene, pištolje za pur pjene, silikone, pištolje za silikone, zaštitne cipele, sredstvo za odleđivanje i zidne pločice.

PDF letak možete skinuti OVDJE ili ga prelistati ONLINE…

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

KONTAKT:
Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

Maloprodaja:
Telefon: 047/638-220
E-mail: maloprodaja@reta.hr
Keramika i sanitarija:
Telefon: 047/642-241
E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

www.reta.hr

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h
Subota: 08 – 13 h

Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

Sponzorirani članak

  • Odgovori