KAportal SUČELJAVANJE KANDIDATA Kandidati se obrušili na Grabar-Kitarović: 'Ona protiv korupcije? Pa kandidatkinja je HDZ-a!' | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

SUČELJAVANJE KANDIDATA Kandidati se obrušili na Grabar-Kitarović: ‘Ona protiv korupcije? Pa kandidatkinja je HDZ-a!’

foto: Igor Kralj / Pixsell

Nakon što su u predizbornom stožeru aktualne predsjednice i predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović odbili poziv RTL-a, ali i drugih komercijalnih televizije na sučeljavanje, isto su učinili i drugi po anketama vodeći kandidati rekavši kako sučeljavanje bez predsjednice nema smisla.

Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak je iznenada prihvatila poziv javne televizije i pristala na njihovo sučeljavanje večeras.

Na sučeljavanju na HTV-u sudjeluje svih 11 predsjedničkih kandidata: Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović, Miroslav Škoro, Mislav Kolakušić, Dario Juričan, Dalija Orešković, Dejan Kovač, Ivan Pernar, Katarina Peović, Nedjeljko Babić i Anto Đapić.

Ovdje uživo možete pratiti sučeljavanje kandidata.

 • 3 komentara

  1. Sučeljavanje kandidata je pokazalo da neki od njih apsolutno nemaju potencijal za javne istupe, da nemaju čak ni minimum kućnog odgoja. Predsjednica se nije osramotila, bezvezni kandidati su pokazali zašto su bezvezni, Škoro skoro da im se priključio, a Milanović je bio u okvirima pozitivnog.

  2. Listići za podršku nisu bili označeni. Ako ste imali višak listi podrške, a HDZ to uvijek ima, onda ih nećete upotrijebiti tako da ih sve odnesete u dip, već ćete dobar dio iskoristiti tako da dajete kandidatima koji ni u ludilu ne bi mogli skupiti 10.000 potpisa, a takvih je polovica od jučer prisutnih.
   Dodjeljujući glasove redikulima i kafanskim filozofima, vi osiguravate da treći na listi ne pomrsi konce. Ovi koji su dali povjerenje Kolindi, a njihov kompletan listić s imenima, oibima i drugim podacima bude poklonjen ovima u koje u stvarnosti ti građani nemaju povjerenja, neće znati da je HDZ proslijedio listiće slabom konkurentu, osim ako ih netko služben, a vrlo uporan i pedantan ne odluči kontrolirati sve po spisku i pitati kome su dali povjerenje.

  3. Nakon ovih izbora mladi kreću vlakovima a ne autobusima.

  Odgovori