AKTUALNO

Umaško-karlovački bend Manntra ugodno iznenadio na Dori - žestokim rockom došli do odličnog četvrtog mjesta

Umaško-karlovački bend Manntra ugodno iznenadio na Dori - žestokim
rockom došli do odličnog četvrtog mjesta

Nakon nekoliko godina izbor hrvatske pjesme za Eurosong ponovno se vrši izravnim izborom na Dori, na kojoj je ove godine 16 pjesama konkuriralo za onu koja će ove godine predstavljati Hrvatsku u Tel Avivu u Izraelu. Na kraju pobijedila je pjesma "The Dream" i Roko Matulić, ali najugodnije iznenađenje, pa i osvježenje, svakako je bila umaško-karlovačka skupina Manntra, koja je žestokom rock pjesmom "In The Shadows" poprilično uzdrmala ustaljeni ritam laganih i bljedunjavih pjesmuljaka na Dori.

Manntra je rock-metal bend iz Umaga, osnovan 2011. godine, koji posljednje dvije godine ima i izrazitu karlovačku crtu, budući bend uz "originalni" umaški trojac (Marko Matijević Sekul, Andrea Kert i Marko Purišić) čine dobro poznati karlovački glazbenici, brat i sestra Boris i Maja Kolarić. Oboje su članovi i sve uspješnijeg karlovačkog benda EoT, Maja je poznata i kako frontmen punk benda Me As Well, a Boris i kao klasični glazbenik, odnosno profesor saksofona na Glazbenoj školi Karlovac.

Svojom energičnom izvedbom Manntra je privukla zasluženu pozornost i na kraju zahvaljujući podjednako glasovima stručnih žirija i publike osvojila vrlo dobro četvrto mjesto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KAportal.hr


Reci što misliš!