AKTUALNO

Karlovački studenti još su danas na sendvičima - napokon, u četvrtak kreće s radom studentska menza u Domu OSRH Zrinski

Karlovački studenti još su danas na sendvičima - napokon, u
četvrtak kreće s radom studentska menza u Domu OSRH Zrinski
foto PIXELL/KAportal

Skoro dva mjeseca nakon početka akademske godine, studenti karlovačkog Veleučilišta imat će i svoju menzu: počinje raditi sutra, od 11.30 sati u Restoranu Zrinski.

Otklonjeni su svi problemi na, samo naizgled jednostavnom putu do korištenja iskica - od pronalaska ugostitelja koji će pružati usluge i usklađivanja jelovnika s kompliciranim pravilnikom do, instaliranja kase koja može očitavati iksice i njenog povezivanja sa Srcem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Od 28. studenog 2019., četvrtak, u restoranu Zrinski, Ul. Marina Držića 4, otvara se linija namijenjena za prehranu studenata. Radno vrijeme studentske menze je svakim danom te se sastoji od dva dijela: ručak od 11.30 do 14.30 i večera od 18 do 21 sat, najavio je Studentski zbor Veleučilišta u Karlovcu, zahvalivši "svim studentima na strpljenju i razumijevanju".

Imali su ga poprilično pa je za nadati se da im više iz ovakvih razloga neće trebati. Trebat će, pak, vremena dok ne dobiju "pravu", samo studentsku menzu u nekadašnjem Bosanskom magazinu - država ga je tek nedavno darovala Veleučilištu, slijedi "papirologija", osiguravanje novca potrebnog za uređenje, radovi... pa je teško i nagađati za koliko će to godina biti.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!