AKTUALNO

Karlovac nosi više od polovice županijskog gospodarstva - njegovi poduzetnici ostvaruju 70 posto prihoda, ogulinski drugi sa 6,4 posto

Karlovac nosi više od polovice županijskog gospodarstva - njegovi
poduzetnici ostvaruju 70 posto prihoda, ogulinski drugi sa 6,4
posto

Karlovački poduzetnici nose županijsko gospodarstvo - prednjače brojem i radnicima, ali još više po ukupnom prihodu i dobiti, pokazuje županijsko izvješće o financijskim rezultatima poduzetnika Karlovačke županije u 2016.

Po njemu, u Karlovcu je koncentrirano 1.069 poduzetnika ili 52,74 posto svih poduzetnika u županiji, a zaposleno 10.245 radnika ili 62,71 posto. Još više u odnosu na druge dominira po visini ukupnog prihoda i dobiti pa su tako lani poduzetnici sa sjedištem u Karlovcu ostvarili 70,66 posto ukupnih prihoda i 77,53 posto ukupne dobiti županijskih gospodarstvenika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iza Karlovca po prihodu je Ogulin, čiji poduzetnici ostvaruju 6,47 posto ukupnog prihoda u žuaniji, a slijedi Ozalj sa 4,67 posto i Duga Resa s 3,73 posto prihoda.

Među općinama, očekivano,  ponajprije zahvaljujući poduzetničkoj zoni u Logorištu, prednjači Barilović s 3,66 posto prihoda županijskog gospodarstva.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!