AKTUALNO

Mladi vozač u Ozlju pijan skrivio prometnu nesreću pa pobjegao - policija ga brzo našla, Sud mu ekspresno odmjerio kaznu

Mladi vozač u Ozlju pijan skrivio prometnu nesreću pa pobjegao -
policija ga brzo našla, Sud mu ekspresno odmjerio kaznu

Nije predaleko stigao 26-godišnjak koji je jučer u Ozlju izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom i udaljio se s mjesta nesreće. Policija ga je naknadno pronašla i utvrdila da je vozio pijan i to s priličnih 1,71 promila alkohola u krvi.

- Vozač je pronađen te je, osim toga što je bio pijan, utvrđeno i da se radi o osobi koja je višestruki počinitelj prekršaja u prometu, kažu policiji.

Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 15.000 kuna i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na pet mjeseci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policija je na cijelom području svoje Uprave provela akciju usmjerenu na smanjenje broja prekršaja u prometu, a utvrđeno ih je čak 407.

Od toga se 28 prekršaja odnosi na upravljanje vozilima pod utjecajem alkohola, 164 na brzinu, 65 na nekorištenje sigurnosnog pojasa te 15 na korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom.

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 40-godišnjeg vozača na području Vojnića, a iznosila je 1,90 promila, dok je najveća izmjerena brzina kretanja vozila bila 98 km/h u Rakovici, na dijelu prometnice gdje je ograničenje 60 km/h.

KAportal.hr


Reci što misliš!