AKTUALNO / VIJESTI

EPIDEMIJA COVID-19

U Karlovačkoj županiji nema novooboljelih od koronavirusa - svi pristigli nalazi su negativni, bolnica počela s normalnim radom

U Karlovačkoj županiji nema novooboljelih od koronavirusa - svi pristigli nalazi su negativni, bolnica počela s normalnim radom

Svi pristigli nalazi su negativni, oni od 41 jučer testiranih osoba kao i dio nalaza uzoraka uzetih u ponedjeljak.

Dobre vijesti ponovo stižu iz Stožera civilne zaštite Karlovačke županije, a to je da nema novooboljelih od koronavirusa. 

Naime, svi pristigli nalazi su negativni, oni od 41 jučer testiranih osoba kao i dio nalaza uzoraka uzetih u ponedjeljak. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Na kućnom liječenju još se nalazi četiri osobe, u Zagrebu je jedna osoba a poznato je da je jedna osoba nažalost preminula od posljedica zaraze, kažu nam u Stožeru.

U Karlovačkoj županiji su izliječene 24 osobe. Tijekom dana kroz DRIVE IN testiranje bit će uzeto 45 uzoraka.

Treba napomenuti da je u Općoj bolnici Karlovac počeo normalan režim rada te je tijekom jučerašnjeg dana bilo 500 pregleda u različitim ambulantama. 

- U samoizolaciji se nalazi 376 osoba, a u protekla 24 sata nije evidentirano niti jedno kršenje mjere. U karanteni Grabovac nalazi se 11 osoba pod mjerama samoizolacije. Povećanje broja je zbog stranih državljana pristiglih u RH, a koji nisu mogli osigurati samoizolaciju u vlastitom prostoru.  S jučerašnjim danom po pristiglom nalogu Ministarstva unutarnjih poslova RH demobilizirana je karantena u Lovačkom domu Muljava zbog prestanka potrebe za angažiranjem, javljaju iz Stožera.

Izdvojeno


Reci što misliš!