AKTUALNO / VIJESTI

kobno raskrižje

Nesreća u Jastrebarskom: Dijete na motoru poginulo nakon što je na njega naletio automobil

Nesreća u Jastrebarskom: Dijete na motoru poginulo nakon što je na njega naletio automobil
Igor Kralj/PIXSELL

Dijete koje je vozilo Tomos, bez vozačke dozvole, nije na raskrižju propustilo vozila koja imaju prednost prolaska

U prometnoj nesreći u Jastrebarskom u petak je poginulo dijete. U 17.25 sati, Guci Draganićki, dijete je prije stjecanja prava na upravljanje, sa zaštitnom kacigom na glavi, upravljalo mopedom marke Tomos, a kretalo se sporednom cestom Ulice Guci Draganićki u smjeru jugozapada.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Guci Draganički prošlo je pored znaka obavezno zaustavljanje i ušlo u raskrižje skrenuvši udesno na sjevernu, a odmah zatim na južnu kolničku traku namjeravajući nastaviti vožnju u smjeru jugozapada, ne propustivši vozila koja imaju prednost prolaska.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tom prilikom je na južnoj kolničkoj traci na njega naletio osobni automobil marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnjak, koji se kretao Ulicom Guci Draganićki u smjeru sjevera.

U prometnoj nesreći, nakon pružene liječničke pomoći smrtno je stradalo dijete, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Na dijelove mopeda je naletio i teretni automobil marke MAN zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak te osobni automobil marke VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak.

Izdvojeno


Reci što misliš!