AKTUALNO / VIJESTI

mirno i dostojanstveno

Udruga 110. brigade poziva Karlovčane da im se pridruže na sutrašnjem prosvjedu: "Iskažimo zajedno neslaganje s komemoracijom SNV-a za ubijene rezerviste"

Udruga 110. brigade poziva Karlovčane da im se pridruže na sutrašnjem prosvjedu:

Udruga pripadnika 110. brigade ZNG/HV Karlovac pozvala je sve svoje članove i sve branitelje, ali i građane da im se pridruže na mirnom okupljanju na parkiralištu odmah poslije Koranskog mosta sutra u 8 sati.

Tamo žele pokazati svoje neslaganje s komemoracijom za 13 srpskih rezervista, koje je ubio specijalac Mihajlo Hrastov nakon zarobljavanja 21. rujna 1991. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svoju obavijest su saželi u četiri točke, prenosimo je u cijelosti:

    1. Pozivamo  članove Udruge i građane Grada Karlovca koji su bili pripadnici postrojbi naše slavne 110. brigade ZNG Karlovac tijekom Domovinskog rata, na mirno i dostojanstveno ponašanje tijekom okupljanja na koranskom mostu.
   

2. Okupljanje članova Udruge pripadnika 110. brigade ZNG/HV Karlovac sa zastavama predviđeno je u vremenu od 08,00 sati na makadamskom parkiralištu iza koranskog mosta u pravcu stadiona te pozivamo sve pripadnike postrojbi 110. brigade i građane Grada Karlovca kojima je 110. brigada u srcu da nam se pridruže na navedenom mjestu i zajednički mirno, kulturno i dostojanstveno pokažemo naše neslaganje s najavljenom komemoracijom.
   

3. Svako eventualno neprimjereno ponašanje pojedinaca koje šteti ugledu branitelja Grada Karlovca i Republike Hrvatske, Udruga pripadnika  110. brigade ZNG/HV Karlovac unaprijed osuđuje.
   

4. Također pozivamo sve članove Udruge kao i sve nazočne  okupljanju na pridržavanje mjera zaštite u sprečavanju širenja korona virusa.
Zajedno u ratu – zajedno u miru!

Udruga pripadnika 110. brigade ZNG/HV Karlovac

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!