AKTUALNO / VIJESTI

AFERA 'VJETROELEKTRANE'

Nakon četiri mjeseca Rimac izašla iz Remetinca: 'Jel' vam izgledam kao netko tko bi optuživao? Ja volim sve ljude'

Nakon četiri mjeseca Rimac izašla iz Remetinca: 'Jel' vam izgledam kao netko tko bi optuživao? Ja volim sve ljude'
PIXELL

Priznala je da je napisala knjigu, zove se 'Mater i ćaća bez kćeri'

Izašla je Josipa Rimac iz istražnog zatvora u Remetincu nakon što je tamo od kraja svibnja, javila je RTL-ova reporterka Ivana Ivanda Rožić.

Tijekom dana je na sud stigao prijedlog Uskoka za puštanje na slobodu, potvrdila je ranije danas odvjetnica Josipe Rimac, Lidija Horvat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oko 16.30 sati odvjetnica Horvat stigla je pred Remetinec, javila je RTL-ova reporterka Ivana Ivanda Rožić.

Dala je izjave za medije odmah nakon izlaska iz zatvora.

"Nakon 124 dana mi je bilo najvažnije zagrliti moje dijete. Ne mogu komentirati ništa što je vezano za istragu, jer ona još uvijek traje. Susretat ćemo se kroz ovaj postupak, a onda ćete čuti i više detalja. Doduše, ja sam više detalja čula od vas nego što sam ih i sama znala", rekla je Rimac.

"Prvo jutro kada smo došli u Ministarstvo uprave podnijela zahtjev za razrješenje jer smatram da je to moja obveza i dužnost. Nakon 24 godine sam zatražila i ispisivanje iz stranke, shvaćam i razumijem ponašanje stranke jer to nije jedino isključenje koje se dogodilo svih ovih godina", kazala je.

Priznala je da je napisala knjigu.

"Knjiga se zove Mater i ćaća bez kćeri posvećena mojoj majci Kati koju sam izgubila prije pet mjeseci od koronavirusa, mom ocu Josipu i mojim sestrama", rekla je.

Izdvojeno


Reci što misliš!