AKTUALNO / VIJESTI

STARICA brala vrganje

Peti dan traganja za dvojicom Karlovčana bezuspješan, u današnjoj akciji na Lemić Brdu HGSS-ovci pronašli izgubljenu baku

Peti dan traganja za dvojicom Karlovčana bezuspješan, u današnjoj akciji na Lemić Brdu HGSS-ovci pronašli izgubljenu baku
foto HGSS

Vrijedni i predani gorski spašavatelji ne očekuju posebne zahvale za ono što čine, jer to ne rade zato što moraju, već zato što žele pomoći

Pripadnici karlovačkog HGSS-a peti dan od njihova nestanka bezuspješno su tragali danas Koranom i Kupom za dvojicom Karlovčana. No, jedna njihova akcija bila je uspješna. Na području Lemić Brda pronašli su stariju žensku osobu koja se izgubila u šumi berući gljive.

- U 17:47 dolazi poziv od PU Karlovačke o nestaloj ženskoj osobi u šumi na području Lemić Brda. Prilikom skupljanja šumskih plodova, osoba se udaljila od grupe.
Na teren izlazi 10 spašavatelja HGSS stanice Karlovac te nestalu pronalazi u 18:51  na području Vukmanićkog Cerovca. Gospođa je pronađena živa i zdrava - javili su iz HGSS-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrijedni i predani gorski spašavatelji ne očekuju posebne zahvale za ono što čine, jer to ne rade zato što moraju, već zato što žele pomoći. Jedno obično "hvala" zato je sasvim dovoljno. Upravo to učinili su članovi obitelji pronađene bake.

- Dragi djelatnici i volonteri HGSS-a. Od srca vam se zahvaljujem na brzoj reakciji i organizaciji u potrazi za našom bakom. Smirenost na terenu, potpune informacije i suradnja dobile su svoj sretni epilog. Hvala još jednom i živi i zdravi bili jos 100 godina uz želje da svaka, ali baš svaka potraga nakon ove zavrsi sa sretnim epilogom.
Vi i MUP Karlovac imate moj naklon - napisal im je sretna članica obitelji pronađene bake.

Izdvojeno


Reci što misliš!