AKTUALNO / VIJESTI

jedinstva usporedba

HDZ prosvjed oporbe u Saboru usporedio s upadom Trumpovih pristaša u Kapitol

HDZ prosvjed oporbe u Saboru usporedio s upadom Trumpovih pristaša u Kapitol
Facebook/HDZ - Hrvatska demokratska zajednica

Objavili su slike oporbe iz Sabora uz slike Trumpovih pristaša u Kongresu

HDZ je jučerašnje protivljenje oporbe odabiru Roberta Šveba za glavnog ravnatelja HRT-a usporedio s s upadom pristaša Donalda Trumpa u Kapitol kako bi se spriječilo potvrđivanje izborne pobjede Joea Bidena, tijekom kojeg je pet ljudi poginulo.

Podsjetimo, Saborska oporba jučer se ujedinila i pobunila u Saboru protiv odabira Roberta Šveba za glavnog ravnatelja HRT-a. Zauzeli su govornicu i zaustavili sjednicu tvrdeći da HDZ na silu želi progurati Šveba. Tražili su poništenje natječaja za ravnatelja kojeg smatraju protuzakonitim. Za Šveba su rekli da je u sukobu interesa. Vladajućima su slali poruku: ‘Evo vam ujedinjene oporbe”.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Objavili su slike oporbe iz Sabora uz slike Trumpovih pristaša u Kongresu s naslovom ''odgovorna politika ili ‘cirkus’ u gradu''.

''Cirkus „Oporba“ u vašem gradu! Nipošto ne propustite! Glavni klaun Raspudić, pehlivan Grmoja i trbuhozborac Miletić u veličanstvenoj, neponovljivoj predstavi s iluzionisticom Benčić, izbacivačima nepodobnih Grbinom i Ahmetović i akrobatkinjom Mrak Taritaš'', poručili su iz HDZ-a.

Izdvojeno


Reci što misliš!