AKTUALNO / VIJESTI

NOVE INVESTICIJE

U prošloj godini na području Karlovačke županije investirano je oko 1,3 milijarde kuna - ipak smo u donjoj polovici, na 12. mjestu u državi

U prošloj godini na području Karlovačke županije investirano je oko 1,3 milijarde kuna - ipak smo u donjoj polovici, na 12. mjestu u državi

Najviše je, oko 750 milijuna kuna, uloženo u građevinske objekte, prostore i građevine.

Nešto više od 1,3 milijarde kuna investirano je na području Karlovačke županije tijekom 2020. godine, po čemu je naša županija na 12. mjestu hrvatske ljestvice investicija. Najviše se ulagalo u Gradu Zagrebu (14 milijardi) i Primorsko-goranskoj županiji (5,7 milijardi kuna), dok su na samom dnu Ličko-senjska i Virovitičko-podravska županija u kojima je uloženo tek nešto više od 600 milijuna kuna.

Što se tiče investicija u Karlovačkoj županiji, najviše je, oko 750 milijuna kuna, uloženo u građevinske objekte, prostore i građevine. U postrojenja i opremu s montažom uloženo je oko 440 milijuna kuna, oko 53 milijuna kuna uloženo je u transportnu imovinu, 24 milijuna kuna u biološku imovinu, a oko 15 milijuna kuna u intelektualnu imovinu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Riječ je o ulaganjima na području županije, neovisno o tome tko je investitor. S druge strane, investitori iz Karlovačke županije su u protekloj godini uložili nešto više od 750 milijuna kuna, neovisno o lokaciji investicije.

Izdvojeno


Reci što misliš!