AKTUALNO / VIJESTI

ZAMALO VEĆA TRAGEDIJA

Traže se očevici! Prometna nesreća u Donjem Mrzlom Polju - čitatelj nam javlja da ju je prouzročila nepoznata vozačica BMW-a i odjurila s mjesta nesreće

Traže se očevici! Prometna nesreća u Donjem Mrzlom Polju - čitatelj nam javlja da ju je prouzročila nepoznata vozačica BMW-a i odjurila s mjesta nesreće
Čitatelj KAportala

Za volanom BMW-a, tvrdi, bila je vozačica svijetle kose. Kaže da je izazvala nesreću, a onda stisnula gas i odjurila s mjesta nesreće bez zaustavljanja.

Čitatelj (54) nam javlja da je danas oko 8 sati imao prometnu nesreću koja se dogodila u Donjem Mrzlom Polju kod Duge Rese i da je pravom srećom prošao bez ozljeda. 

Kako nam kaže, do sudara je došlo kod kućnog broja 44 tako što je iz smjera Duge Rese (pored Tušmera) on išao vozilom Golf II, a iza njega je išlo vozilo marke BMW E90 serija 3 (godina proizvodnje 2006. - 2014.).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Iznenada silovitim udarcem BMW me udario u stražnji dio Golfa te je automobil izgubio kontrolu i udario u armirano - betonsku ogradu pri čemu se vozilo okrenulo u suprotnom smjeru s teškim oštećenjima motora vozila, ispričao nam je 54-godišnjak.

Za volanom BMW-a, tvrdi, bila je vozačica svijetle kose. Kaže da je izazvala nesreću, a onda stisnula gas i odjurila s mjesta nesreće bez zaustavljanja.

- S obzirom da su s BMW-a otpali određeni dijelovi, stručnjaci su s lakoćom ustanovili o kakvom modelu auta se radi. Molimo sve očevice da jave ukoliko znaju nešto o BMW-u  E90 serija 3  s razbijenom prednjom desnom stranom (maskom i farom), kaže nam.

Mole se svi koji mogu dati informaciju o ovoj nesreći da se jave policiji. 


 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!