AKTUALNO / VIJESTI

PLES

Free Dance večeras gostuje u Požegi, za vikend brojni programi u Ateljeu i na otvorenom uz Međunarodni dan plesa

Free Dance večeras gostuje u Požegi, za vikend brojni programi u Ateljeu i na otvorenom uz Međunarodni dan plesa

Centar za plesnu i izvedbenu umjetnost Free Dance Karlovac pokrenuo je projekt "Održiv suvremeni plesni eko sistem", koji za cilj ima razvijanje suvremenog plesnog eko sistema, povećanje vidljivosti i sustavno provođenje produkcije, distribucije, prezentacije i edukacije u području suvremene plesne prakse i izvedbenih umjetnosti.

Spomenuti projekt uključuje niz aktivnosti tijekom cijele godine: 14. izdanje Karlovac Dance Festivala, međunarodnog festivala suvremenog plesa i izvedbenih umjetnosti, premijernu izvedbu predstave Tesla on the Beach, novi projekt Hidden River, reprizne izvedbe predstava Magnetsko polje igre i Vidljivo vrijeme, kao i proslavu 20. obljetnice udruge Free Dance. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prve aktivnosti u sklopu spomenutog projekta održavaju se ovih dana - upravo večeras na rasporedu je gostovanje predstave Magnetsko polje igre u Požegi, a u sklopu projekta "Svi na plesnu predstavu", koji organizira Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar. 

Povodom Međunarodnog dana plesa (29. travnja) Free Dance će ovog vikenda, u subotu i nedjelju, organizirati posebne plesne programe u vlastitom prostoru kao i na otvorenim lokacijama, dok će se u prostoru Ateljea suvremenog plesa održavati radionice i otvoreni satovi pokreta i plesa namijenjeni svim posjetiteljima. U ponedjeljak, 29. travnja, na sam Međunarodni dan plesa, održat će se prigodna proslava u Osnovnoj školi Banija uz sudjelovanje učenika i učitelja škole.  

 

Izdvojeno


Reci što misliš!