VIJESTI / CRNA KRONIKA

tragedija

Drama u Ogulinu: Policajac iz vatrenog oružja teško ranio vlastitog kolegu - bili su skupa na zadatku na nepristupačnom terenu

Drama u Ogulinu: Policajac iz vatrenog oružja teško ranio vlastitog kolegu - bili su skupa na zadatku na nepristupačnom terenu
OGportal

Teško ozlijeđeni policijski službenik podvrgnut je operativnom zahvatu i izvan je životne opasnosti

U Ogulinu je policijski službenik iz vatrenog oružja teško ranio kolegu nehotičnim hicem, potvrdili su iz policije.

- Vezano uz jučerašnji događaj na području Ogulina, tijekom kojeg je, prilikom obavljanja službenih zadaća na nepristupačnom terenu, ozlijeđen jedan policijski službenik, izvješćujemo da je na mjestu događaja proveden očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu - kažu u policiji.
 
- Tijekom dosadašnjeg kiminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 38-godišnji policijski službenik, za vrijeme obavljanja službe, službenim vatrenim oružjem nehotično ozlijedio 43-godišnjeg policijskog službenika. Teško ozlijeđeni policijski službenik podvrgnut je operativnom zahvatu i izvan je životne opasnosti. U Policijsku upravu karlovačku, glavni ravnatelj policije uputio je stručni tim koji će utvrditi sve okolnosti uporabe vatrenog oružja - navodi se u priopćenju.
 
U vezi navedenog događaja slijedi izvješće županijskom državnom odvjetništvu. Ostale okolnosti za sada javnosti nisu poznate.

Izdvojeno


Reci što misliš!