VIJESTI / CRNA KRONIKA

VELIKA ZAPLJENA

Pao na odmorištu autoceste u Draganiću: 24-godišnjak u kombiju vozio gotovo 200 kilograma marihuane!

Pao na odmorištu autoceste u Draganiću: 24-godišnjak u kombiju vozio gotovo 200 kilograma marihuane!
www.karlovacka-policija.gov.hr

Ovo je najveća pojedinačna zapljena te vrste droge na karlovačkom području u 2020. godini

Tek nešto manje od 200 kilograma marihuane neće završiti na ilegalnom tržištu zahvaljujući policiji koja je u subotu zaustavila kombi i njegovog vozača, 24-godišnjaka.

Događalo se to na odmorištu autoceste u Draganiću, kada su kombi i vozača zaustavili policijski službenici Ravnateljstva policije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Vizualnim pregledom unutrašnjosti vozila uočeno je više torbi ispunjenih nepoznatom materijom za koju se posumnjalo da bi se moglo raditi o drogi cannabis marihuani. Daljnje postupanje preuzeli su policijski službenici Policijske postaje Karlovac koji su temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Karlovcu izvršili pretragu vozila kojom prilikom je u više torbi pronađeno više paketa s ukupno 199,2 kilograma zelene biljne materije za koju je preliminarnim testiranjem utvrđeno da se radi o drogi cannabis marihuani, a za koju se sumnja da je bila namijenjena neovlaštenoj prodaji ili neovlaštenom stavljanju u promet, izvijestila je PU karlovačka.

Umjesto novca, 24-godišnjak zaradio je kaznenu prijavu.

- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama 24-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti doveden na nadležno državno odvjetništvo, kazali su u policiji. 

Dodali su kako je u ovoj godini ovo najveća pojedinačna zapljena te vrste droge na karlovačkom području, ujedno još jedan u nizu rezultata aktivnosti policije koje se provode s ciljem podizanja razine sigurnosti i sprečavanja nezakonitih radnji.

Izdvojeno


Reci što misliš!