VIJESTI / CRNA KRONIKA

iz policijske bilježnice

Karlovčanin pijan i bez vozačke prouzročio prometnu na autocesti, djevojci na odmorištu ukrali novčanik

Karlovčanin pijan i bez vozačke prouzročio prometnu na autocesti, djevojci na odmorištu ukrali novčanik
foto ilustracija - KAportal/Pixabay

Zabilježeno je i jedno narušavanje javnog reda u Karlovcu

Dok su njihovi kolege vodile bitku s Torcidašima koji su blokirali autocestu kod Desinca u smjeru juga, karlovački policajcu su radili očevid prometne nesreće na autocesti u Draganiću u smjeru Zagreba. Prouzročio ju je pijani 34-godišnjak za vrijeme zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije

Policijski službenici su noćas 21. svibnja u mjestu Draganić, na auto cesti A-1 u smjeru Zagreba utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,55 g/kg i za vrijeme zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije, upravlja 34-godišnjak koji je tom prilikom i počinio prometnu nesreću s materijalnom štetom. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog - javili su iz policije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kod Vukove Gorice je zabilježena krađa novčanika.

- Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 28-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj dana 21.svibnja u poslije podnevnim satima na odmorištu benzinske pumpe „Vukova Gorica“, općina Netretić, iz automobila otuđio novčanik u kojem su se nalazili novci i bankovne kartice. Policija provodi kriminalističko istraživanje - kažu u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!