VIJESTI / CRNA KRONIKA

NEDOVOLJNO OPREZNI

Prebrza vožnja uzrok dvije prometne nesreće s teško ozlijeđenima - u Oštarijama 44-godišnjak udario u betonski zid, kod Plaškog nastradali Švicarci na motociklu

Prebrza vožnja uzrok dvije prometne nesreće s teško ozlijeđenima - u Oštarijama 44-godišnjak udario u betonski zid, kod Plaškog nastradali Švicarci na motociklu

U prometnoj nesreći kod Plaškog vozač je teško ozlijeđen, a putnica lakše.

Neprilagođena vožnja, odnosno prevelika brzina doveli su jučer do dvije prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama. 

PU karlovačka je jutros izvijestila da je u Oštarijama u Općini Josipdol zbog neprilagođene brzine nastradao 44-godišnjak. Do nesreće je došlo u 14.50 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka upravljao je 44-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio van kolnika te udario u betonski zid podvožnjaka. Protiv vozača će biti podnesen optužni prijedlog dok će nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće, kažu nam u policiji.

- Jučer oko 16.30 sati u naselju Begovac, općina Plaški, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđeni državljani Švicarske. Motociklom švicarskih registarskih oznaka upravljao je 63-godišnjak koji je u zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem motocikla i sletio van kolnika na travnatu površinu, navodi PU karlovačka.

U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen, a putnica lakše. Vozač je sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama te će nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, kao i jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira Karlovcu, dodaje još policija u svom redovnom izvješću.

Izdvojeno


Reci što misliš!