VIJESTI / CRNA KRONIKA

KUMOVALA BRZINA

Loš dan za motocikliste! Kod Duge Rese teško ozlijeđen 52-godišnjak, kod Josipdola 29-godišnjak - obojica vozili prebrzo

Loš dan za motocikliste! Kod Duge Rese teško ozlijeđen 52-godišnjak, kod Josipdola 29-godišnjak - obojica vozili prebrzo
foto ilustracija - Pixabay.com

Protiv oboje motociklista slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga, a nadležnom državnom odvjetništvu o ovim prometnim nesrećama bit će dostavljeno izvješće

Teške tjelesne ozljede zadobila su jučer dva motociklista, jedan na Šeketinom Brdu kod Duge Rese, a drugi na Državnoj cesti između Josipdola i Modruša.

Policija je napravila očevide nesreća te utvrdila da je u obje uzrok prebrza vožnja, odnosno neprilagođena brzina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Prometna nesreća dogodila se u 15.35 sati na državnoj cesti između Josipdola i Modruša, a tom prilikom 29-godišnji motociklist upravljao je motociklom riječkih registarskih oznaka. Zbog neprilagođene brzine u nepreglednom zavoju sletio je van kolnika, udario u stijenu i teško se ozlijedio, kažu u PU karlovačkoj.

U 17.30 sati u mjestu Šeketino Brdo, dodaju, državnom cestom motociklom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 52-godišnjak te zbog neprilagođene brzine u nepreglednom zavoju dolazi do zanošenja motocikla, udaranja u zaštitnu ogradu i pada na kolnik. 

- Tom prilikom motociklist je teško ozlijeđen. Protiv oboje motociklista slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga, a nadležnom državnom odvjetništvu o ovim prometnim nesrećama bit će dostavljeno izvješće, navodi se u današnjem priopćenju uz upozorenje.

- Vozačima mopeda i motocikala skrećemo pažnju da prije stupanja na prometnice provjere tehničku ispravnost uređaja na svojim vozilima, da provjere ispravnost svoje opreme i da ju obavezno koriste, da prilagode brzinu vožnje uvjetima na cesti, da ne voze slalom između vozila i naravno da se pridržavaju svih zakonskih propisa.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentiran je jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Ozlju, a uz navedene dogodile su se još dvije prometne nesreće, ukupno četiri.

Izdvojeno


Reci što misliš!