VIJESTI / CRNA KRONIKA

PROVEDENA ISTRAGA

Policija ekspresno uhvatila kradljivce cigle u Bariloviću - tri muškarca u pritvoru, s njima u akciji bila i jedna žena

Policija ekspresno uhvatila kradljivce cigle u Bariloviću - tri muškarca u pritvoru, s njima u akciji bila i jedna žena
foto ilustracija - arhiva KAportala

U policiji još navode da su u protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirali jedno kazneno djelo, kao i da su se dogodile dvije prometne nesreće s lako ozlijeđenim osobama.

Nakon što je 49-godišnjak prijavio krađu cigle iz skladišta na području Barilovića, policija je vrlo brzo reagirala i već nam javlja da je provedno kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od 23, 24 i 29 godina i jednom ženskom osobom u dobi od 23 godine.

- Oni su osumnjičeni da su 16. siječnja iz skladišta 49-godišnjaka na području općine Barilović otuđili ciglu u vrijednosti od više stotina eura. Otuđeni predmeti pronađeni su kod osumnjičenika, kažu nam u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi osumnjičeni bit će kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu, dok će trojica muškaraca biti predana i pritvorskom nadzorniku, a potom dovedena u nadležno državno odvjetništvo.

U policiji još navode da su u protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirali jedno kazneno djelo, kao i da su se dogodile dvije prometne nesreće s lako ozlijeđenim osobama.

Izdvojeno


Reci što misliš!