VIJESTI / CRNA KRONIKA

PU KARLOVAČKA

Karlovačka policija bilježi 11 kaznenih djela: Na Baniji provaljeno u skladište, iz automobila 34-godišnjaku ukraden tablet

Karlovačka policija bilježi 11 kaznenih djela: Na Baniji provaljeno u skladište, iz automobila 34-godišnjaku ukraden tablet
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Policijski službenici su jučer navečer na području općine Žakanje prilikom nadzora prometa utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,86 g/kg upravlja 50-godišnjak.

Čak 11 kaznenih djela bilježi PU karlovačka u protekla 24 sata, a kako navode u današnjem izvješću, dogodio se i jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu. U jedinoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

- U razdoblju od 3. do 6. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u skladište trgovačkog društva u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu i otuđio metalne ploče u vrijednosti većoj od 150 eura, kažu u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jučer je, dodaju, zaprimljena prijava 34-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj 3. ožujka iz osobnog automobila u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu otuđio tablet u vrijednosti većoj od 400 eura.

Dolijao je i još jedan pijani vozač.  Policijski službenici su jučer navečer na području općine Žakanje prilikom nadzora prometa utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,86 g/kg upravlja 50-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!