VIJESTI / CRNA KRONIKA

OPTUŽNICA

Muškarac iz Lasinje prijetio vlastitoj ujni da će joj ubiti sina: Rekao sam joj "da bum ga ubil", ali bio sam ljut i nisam znao što drugo napraviti

Muškarac iz Lasinje prijetio vlastitoj ujni da će joj ubiti sina: Rekao sam joj
Centar Lasinje

"Ja sam lud ja ću sranje napravit.", "Ja ću ostati bez cucka ...ti bez sina.", "Ja ga bum ubil.", "Oko za oko, zub za zub", neke su od prijetnji.

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu je podiglo optužnicu protiv muškarca iz Lasinje zbog prijetnji ubojstvom. Zaprijetio je svojoj ujni da će je ubiti te da će joj ubiti sina, odnosno svojeg bratića i to zato što je ustvrdio da mu je on ukrao pa prodao psa.

"Ja sam lud ja ću sranje napravit.", "Ja ću ostati bez cucka ...ti bez sina.", "Ja ga bum ubil.", misleći pritom na njezinog sina, te poruku sadržaja: "Oko za oko zub za zub", nakon čega je 04. veljače 2023. došao do njezine kuće u Lasinji, te prijetećim glasom rekao: "B, vrijeme ti ističe", što je sve kod imenovane izazvalo osjećaj uznemirenosti i straha za njezin život i život njezina sina, kažu u tužiteljstvu, te je nećaka prijavila policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ispitan u svojstvu okrivljenika, u svojoj obrani naveo je da je doista svojoj ujni uputio riječi prijetnje, ali samo iz razloga kako bi je isprovocirao, pa da ista upozori svoga sina da mu vrati psa. Njezin sin mu je, uvjeren je ukrao psa, što je on i prijavio, ali su mu u policiji rekli da nema dovoljno dokaza za to, pa je on na ovakav način, ne znajući što drugo da napravi, pokušao doći do svoga psa. Kaje se što je napisao takve poruke, ali jednostavno nije znao što drugo da učini uslijed ljutnje zbog nestanka psa - pravdao se na ispitivanju.

Izdvojeno


Reci što misliš!