VIJESTI / CRNA KRONIKA

NIJE JOJ PRVI PUTA

U Krnjaku uhićena 67-godišnjakinja! Prije dva dana izazvala požar u prizemlju kuće, pa sama dojavila policiji?

U Krnjaku uhićena 67-godišnjakinja! Prije dva dana izazvala požar u prizemlju kuće, pa sama dojavila policiji?
foto ilustracija - arhiva KAportala

Također je utvrđeno da je osumnjičena 26. srpnja 2023. godine u popodnevnim satima izazvala požar otvorenim plamenom na gornjem katu istog objekta i to za vrijeme dok se 73-godišnjak nalazio u njemu, čime je izazvala opasnost za život i imovinu 73-godišnjeg muškarca

Karlovačka policija zaprimila je dojavu 5. veljače navečer da je na području Krnjaka došlo do požara obiteljske kuće u vlasništvu 73-godišnjaka, a na mjestu događaja zatekli su 67-godišnju dojaviteljicu.

- Kriminalističkim istraživanjem uzroka i okolnosti nastanka požara policijski službenici su zbog osnove sumnje da se ista dovodi u vezu s navedenim događajem uhitili iste večeri 67-godišnju dojaviteljicu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, izvijestili su u PU karlovačkoj. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem ženu se sumnjiči da je 5. veljače uvečer otvorenim plamenom izazvala požar u prizemlju kuće te izazvala opasnost za imovinu većeg opsega. 
 
Također je utvrđeno da je osumnjičena 26. srpnja 2023. godine u popodnevnim satima izazvala požar otvorenim plamenom na gornjem katu istog objekta i to za vrijeme dok se 73-godišnjak nalazio u njemu, čime je izazvala opasnost za život i imovinu 73-godišnjeg muškarca.
 
- Osumnjičena je jučer 6. veljače predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnesena je nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvo, kažu još u policiji. 

Izdvojeno


Reci što misliš!