VIJESTI / CRNA KRONIKA

"OVO JE ZLO"

Detalji horora u Novom Sadu: Na zidovima kuće gdje su ubijena djeca pronađeni strašni simboli

Detalji horora u Novom Sadu: Na zidovima kuće gdje su ubijena djeca pronađeni strašni simboli
foto ilustracija - Pixabay.com

Poznati srpski sektolog Dimitrije Pastuović smatra da se radi o vrsti sotonizma povezanog s egipatskom magijom

Stižu novi detalji o slučaju koji je šokirao Srbiju. Pojavila se informacija da su se na zidovima stana u Novom Sadu u kojem su živjeli roditelji koji su ubili dvoje vlastite djecu, a potom i sebe, nalazili simboli egipatske mitologije. Kako prenosi Telegraf, policija i tužitelji istražuju navode da su roditelji L.P.S. i M.P.S. bili pripadnici sekte.

Za isti portal poznati srpski sektolog Dimitrije Pastuović izjavio je da smatra kako je riječ o vrsti sotonizma povezanog s egipatskom magijom. "Daj Bože da griješim, ali ovo je naša budućnost, a sve zahvaljujući društvenim mrežama i platformama na kojima mnogi šire priču o energijama, svemiru i poganskim božanstvima", rekao je Pastuović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodao je da pristaše takvih vjerovanja šire svoju propagandu i truju mlade. "To su zlonamjerni ljudi. Šire svoje gluposti i truju djecu, poput njih i to namjerno. Ovo je zlo", dodao je sektolog. "Ovo je uzelo maha. Da bi se ovome stalo na kraju mora se donijeti zakon. Država, crkva, policija, svi se moraju uključiti i provoditi kazne", zaključuje Pastuović.

Nakon očevida bit će poznato više detalja o tragediji. Tijela djece poslana su na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Susjedi su šokirani zločinom i kako su itaknuli za Telegraf, nisu ni slutili da bi se mogla dogoditi ovako velika tragedija.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!