VIJESTI / KARLOVAC

Održana još jedna edukacija za turističke vodiče, ovog puta vezana uz Muzej Domovinskog rata na Turnju

Održana još jedna edukacija za turističke vodiče, ovog puta vezana
uz Muzej Domovinskog rata na Turnju

Na lokaciji Muzeja Domovinskog rata Karlovac - Turanj, u organizaciji Turističke zajednice Grada Karlovca u suradnji s Gradskim muzejom Karlovac održana je još jedna u nizu edukacija namjenjenih licenciranim turističkim vodičima s područja Karlovačke županije. 

U edukaciji je sudjelovala grupa od sedam turističkih vodiča koji su dodatno oplemenili svoja znanja o povijesti Turnja te o muzejskom postavu. Cilj edukacije je, kao i u dosadašnjim edukacijama, podizanje kvalitete usluga interpretacije baštine i vodičkih usluga. Turistički vodiči od izuzetne su važnosti za promociju destinacije jer su u direktnom kontaktu s posjetiteljima i grupama koje dolaze u Karlovac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon edukacije koja je održana u studenom prošle godine na temu interpretacije kulturne baštine, te ove edukacije na Turnju, slijedi još jedna edukacija na temu nove turističke rute po gradu temeljene na prirodnoj baštini.

Turistički vodiči izjavili su kako im je edukacija u Muzeju Domovinskog rata Karlovac – Turanj bila vrlo korisna. Tema Domovinskog rata karlovačkim vodičima je izrazito emotivna te im je cilj da usprkos snažnim emocijama budu profesionalni u svom poslu uz kvalitetnu i zanimljivu interpretaciju.

KAportal.hr


Reci što misliš!