VIJESTI / KARLOVAC

OPLELI PO VLADAJUĆIMA

Jedni manje! Karlovački HSP neće izaći na izbore u gradskim četvrtima i mjesnim odborima 16. travnja, naveli i niz razloga: Ne želimo biti HDZ-ov smokvin list

Jedni manje! Karlovački HSP neće izaći na izbore u gradskim četvrtima i mjesnim odborima  16. travnja, naveli i niz razloga: Ne želimo biti HDZ-ov smokvin list

HDZ-ova ekipa držeći u rukama gradski proračun, svjesno i namjerno zaobilazi rješavanje gorućih životnih potreba u Karlovcu.

Za jednu političku opciju, onu s desnog spektra, Karlovčani ipak neće moći glasati na predstojećim izborima za vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora koji će se održati 16. travnja.

Radi se, naime, o HSP-u koji je danas priopćio da na izborima neće sudjelovati, a objasnili su i razlog.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- HSP neće izići na izbore iz razloga što vladajuća HDZ-ova ekipa svjesno omalovažava i opstruira sve konstruktivne prijedloge i opravdane potrebe građana Karlovca, šireći svojom arogancijom i bahatošću besperspektivnost, letargiju, žabokrečinu, monotoniju, učmalost i tezu svi smo mi isti kradljivci željeza na karlovačkoj cesti u izgradnji, kažu u Predsjedništvu karlovačkog HSP-a.

Kako dodaju, iz dosadašnje prakse rada mjesnih odbora i gradskih četvrti u Karlovcu, razvidna je nemogućnost bilo kakve djelotvorne i konstruktivne suradnje, budući da HDZ-ova ekipa držeći u rukama gradski proračun, svjesno i namjerno zaobilazi rješavanje gorućih životnih potreba u Karlovcu.

- To je razvidno iz brojnih komunalnih problema, npr. Sajevac (trotoar), Hrnetić (odvodnja oborinskih voda), Mostanje (gnojnice uz cestu), Banija (zelene površine), Turanj (bijela cesta kroz naselje Mikšići), Dubovac („leteći šahtovi“), Zvijezda (ruševne zgrade), Mala Švarča (prometna signalizacija), Knez Gorica (urušena cesta), Skakavac i Pokupska dolina (depopulacija), itd., navode.

Razlog apstinencije od komunalnih izbora, HSP pronalazi i u tome što ne želi biti HDZ-ov smokvin list, zaključili su u priopćenju.

- HSP, politička stranka, znanja i napretka, koja radi i živi za bolji i uspješniji Karlovac i nadalje će biti uz one najpotrebitije, siromašne i obespravljene građane Karlovca, u svim gradskim četvrtima i mjesnim odborima, te im nesebično pomagati u ostvarenju njihovih legalnih i legitimnih prava, usprkos ignoriranju i opstruiranju HDZ-ovih uhljeba i pohlepnika, dodaje još Predsjedništvo HSP-a Karlovac.

Izdvojeno


Reci što misliš!