GASTRO

GASTRO UŽITAK

Kolači kakve još niste probali: Otvorena slastičarnica „Tara sweets“ na Korzu u Karlovcu

Kolači kakve još niste probali: Otvorena slastičarnica „Tara sweets“ na Korzu u Karlovcu

Tara sweets obogaćuje gastronomsku i turističku ponudu grada izvrsnim kolačima, slasticama i sladoledom

Karlovac je bogatiji za još jedno mjesto u kojima sva čula mogu uživati, a to je Tara sweets, slastičarna koja u gastronomsku ponudu Karlovca donosi kolače kakve Karlovčani do sada nisu imali prilike probati.

Receptura je nastala u suradnji sa Žakline Troskot, vlasnicom renomirane zagrebačke slastičarnice Amelie. Na jelovniku se mogu pronaći različite vrste slastica - od lagane Pavlove s bobičastim voćem, Boney M. čokoladne mousse torte ili pak limun-pistachio kupole Ciao Tutti. Klasičari ovdje mogu pronaći prhku pitu Apple crumble, kremšnite, princess krafne i Cookie koji se savršeno sljubljuje uz kavu.  Ako pak u ovim vrućim danima tražite dodatno osvježenje, odaberite jedan od raznih okusa sladoleda domaće izrade.   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz gastronomski užitak, Tara sweets svojim gostima nudi i uživanje u ugodnom ambijentu u centru Karlovca. Cilj je svakom gostu omogućiti opuštenu i ugodnu atmosferu kako bi mogao uživati u bogatstvu okusa. Slastičarnica se nalazi na karlovačkom Korzu te je nezaobilazno mjesto za ispijanje jutarnje kave uz omiljeni kolač. Gostima se nudi i kupnja za van kako bi u savršenim kolačima mogli uživati iz udobnosti svoga doma.

Tara sweets dostupna je na društvenim mrežama, a sve informacije i novosti možete pratiti na Instagram i Facebook stranici

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!