GDJE I KAD?

KORISNO DRUŽENJE

U subotu u Maloj urbanoj zajednici besplatna radionica izrade fanzina, prijave se primaju do četvrtka

U subotu u Maloj urbanoj zajednici besplatna radionica izrade fanzina, prijave se primaju do četvrtka

Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje u radionici izrade fanzina, koja će se održati u subotu, 10. listopada, u sklopu programa Infoshop Karlovac, s početkom u 17 sati u prostoru Male urbane zajednice (Jurja Haulika 22).

Radionicu izrade fanzina vodit će Pavle Kocanjer, snimatelj, glazbenik i fotograf, autor više zapaženih fotofanzina, među kojima se ističe njegov najnoviji fanzin SviTak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radionica se sastoji od dva dijela. U prvom dijelu, Pavle Kocanjer će sudionicima radionice predstaviti novi, četvrti broj svojeg fanzina SviTak, pritom objašnjavajući povijest, format i izradu fanzina, dok će u drugom dijelu sudionici izraditi fanzin koji će potom biti dostupan za čitanje u Infoshopu (MUZA, Jurja Haulika 22, 1. kat). Radionica je namijenjena za sve dobne skupine.

S obzirom na epidemiološke uvjete, sve zainteresirane moli se da se prijave za sudjelovanje do četvrtka 08. listopada na e-mail [email protected], na kojem možete dobiti i sve druge potrebne informacije.

Program Infoshop Karlovac vodi KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj, a sufinancira Ministarstvo kulture Republike Hrvatske.

Izdvojeno


Reci što misliš!