GDJE I KAD?

PRIJETI KIŠA

Uskršnji vikend nudi puno prilika za ugodno i zabavno provođenje slobodnog vremena, loša je jedino - vremenska prognoza

Uskršnji vikend nudi puno prilika za ugodno i zabavno provođenje slobodnog vremena, loša je jedino - vremenska prognoza

Uskršnji vikend nudi Karlovčanima, ali i gostima našeg grada puno prilika za ugodno provođenje slobodnog vremena. Doduše, na neke od planiranih aktivnosti moglo bi utjecati na vrijeme, pogotovo u subotu koja bi prema vremenskoj prognozi trebala biti vrlo kišovita. 

Radićevom ulicom već se širi miris slasnog fiš-paprikaša koji pripremaju učenici Trgovačko-ugostiteljske škole - oko 11 sati možete ga i kušati po prigodnim cijenama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog loše prognoze, zabavna potraga za pisanicama namijenjena svim uzrastima prebačena je na ponedjeljak. Oni najmlađi (do 10 godina starosti) tako će za pisanicama tragati u 10 i 16 sati u šancu, a starija djeca i odrasli u 11 i 17 sati diljem promenade i Zvijezde. Sudjelovanje je besplatno, a broj mjesta zbog epidemioloških mjera ograničen pa ako se već niste prijavili požurite! Možete to učiniti na ovom linku: https://visitkarlovac.hr/potraga-za-pisanicama-karlovac/ 

U subotu je na rasporedu i nova tematska šetnja, ovog puta tema su "Franjevci u Karlovcu". Obilazak franjevačkog samostana i crkve Presvetog trojstva počinje u 11 sati, a okupljanje je na Starom placu.

U Aquatici se, pak, održava edukativna animacija za djecu (na trgu Aquatike) od 11 do 12:30 sati.

Odlična ideja za vikend izlet svakako je i plovidba Žitnom lađom. Lađarski izlet Kupom održava se u subotu, nedjelju i ponedjeljak, svaki dan s polaskom u 11 sati, a sve informacije možete pronaći OVDJE.

Diljem grada možete razgledati i prigodne uskršnje izložbe - u Galeriji ULAK, Paviljonu Katzler, Galeriji "Martin Borković" Nacionalnog svetišta sv. Josipa, ali i na otvorenom, na Starom placu te u izlozima Radićeve ulice.

Počela je i nova gastro akcija - u desetak karlovačkih restorana ovog proljeća moći ćete uživati u ukusnim ribljim specijalitetima. Gdje i što kušati, proučite ovdje: https://visitkarlovac.hr/jela-od-ribe/

Ljubiteljima sporta preporučamo Memorijalni turnir "Dragutin Gales" kojim starta nova baseball sezona - utakmice se igraju od subote do ponedjeljka, gotovo tijekom cijelog dana pa nećete pogriješiti svratite li do igrališta 4 rijeke u Grabriku.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!