GDJE I KAD?

MLADE NADE

Mladi karlovački punk bend Naughty Duck nastupa na festivalu školskih bendova Superval 18. lipnja u Zagrebu

Mladi karlovački punk bend Naughty Duck nastupa na festivalu školskih bendova Superval 18. lipnja u Zagrebu

Nakon što je 2019. godine održan kao koncert školskih bendova, uz sudjelovanje četiri zagrebačka i jednog jaskanskog, a prošle godine otkazan zbog pandemije, projekt Superval ove godine postaje - festival školskih bendova iz Hrvatske. Održat će se 18. lipnja na ljetnoj terasi Vintage Industrial Bara u Zagrebu, a svoje glazbeno umijeće predstavit će devet bendova iz osam hrvatskih gradova, a među njima i karlovački predstavnici. 

Riječ je o bendu Naughty Duck koji postoji već oko godinu dana i svira punk obrade stranih i domaćih hitova, a čine ga dvojica osnovaca - osmaši Tin Malnar (bubnjevi) i Max Ravbar (bas gitara) te dvoje srednjoškolaca, pjevačica Tena Novosel i gitarist Mihovil Šavor - Radičević.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz njih na festivalu Superval nastupit će i bendovi The Wet Dogs i Visoki Repovi iz Zagreba, Freaktion iz Pule, Actual Crime iz Rijeke, Flegma iz Virovitice, Gradske bitange iz Valpova, Raspad Sistema iz Klane i Modum iz Kaštel Starog.

Superval je nastao kao plod velikog entuzijazma učiteljica Ane Bajo i Antonije Radoš, a organizaciji su se ove godine priključili Mate Škugor, dugogodišnji glazbeni promotor koji je u Hrvatsku dovodio mnoga svjetska glazbena imena i Boris Jokić, ravnatelj Instituta za društvena istraživanja te veliki ljubitelj glazbe.

Izdvojeno


Reci što misliš!