GDJE I KAD?

TRADICIJA SE NASTAVLJA

U nedjelju izložbom gljiva u Galeriji ZILIK počinje 36. Gljivarski tjedan - nastavlja se predavanjem i izletima

U nedjelju izložbom gljiva u Galeriji ZILIK počinje 36. Gljivarski tjedan - nastavlja se predavanjem i izletima

U subotu 2. listopada hrvatska gljivarska društva okupit će se na Muljavi, dok u nedjelju 3. listopada kreće izlet za građanstvo u Kozjaču.

Tradicionalnom izložbom gljiva, u nedjelju u 9 sati u Galeriji ZILIK počinje 36. Gljivarski tjedan u organizaciji Gljivarskog društva Karlovac. Na izložbi će biti predstavljene samonikle gljive karlovačkog kraja, s hrvatskim i znanstvenim nazivljem, a svi zainteresirani mogu na izložbu donijeti i svoje gljive, bilo kao izloške, bilo ako žele saznati nešto više o njima i naučiti prepoznavati jestive i otrovne gljive. Izložba će biti otvorena u nedjelju i ponedjeljak, oba dana od 9 do 19 sati.

Gljivarski tjedan nastavlja se u četvrtak u Knjižnici za mlade, gdje će s početkom u 18:30 sati Dubravko Čunović održati predavanje na temu "Gljive našeg kraja". 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naredni vikend rezerviran je za dva tradicionalna izleta - u subotu 2. listopada hrvatska gljivarska društva okupit će se na Muljavi, dok u nedjelju 3. listopada kreće izlet za građanstvo u Kozjaču. Polazak je u 9 sati ispred zgrade Suda.

Sredinom listopada, točnije u petak 15.10. gljivari će svratiti i do Duge Rese, gdje će biti održana Gljivarska večer u amfiteatru.

Izdvojeno


Reci što misliš!