GDJE I KAD?

KAZALIŠTE OTVARA VRATA

Predstava, balet i dječja matineja ovog vikenda otvaranju novu kazališnu sezonu u Gradskom kazalištu Zorin dom

Predstava, balet i dječja matineja ovog vikenda otvaranju novu kazališnu sezonu u Gradskom kazalištu Zorin dom

Predstava "I grane smo na vjetru" Peđe Gvozdića odabrana je i za sudjelovanje na festivalu hrvatske drame 31. Marulićevi dani u Splitu.

Gradsko kazalište Zorin dom otvorilo je svoja vrata uspješnim koncertom Varaždinskog komornog orkestra, a već sutra (srijeda) na svoje će opet doći ljubitelji klasične glazbe uz koncert Zagrebačkih mladih filharmoničara. Početak je u 20 sati, a na programu su djela Glucka, Bellinija, Mozarta, Beethovena, Bacha, Saensa i Morriconea. 

Kazališna sezona, pak, započinje ovog vikenda trostrukim programom. Prvi će na pozornicu domaći profesionalni ansambl sa i od kritike i od publike hvaljenom predstavom "I grane smo na vjetru" u režiji Peđe Gvozdića, koja je ovih dana odabrana i za sudjelovanje na festivalu hrvatske drame 31. Marulićevi dani u Splitu. Predstava je na rasporedu u petak u 20 sati, a cijena ulaznice je 40 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu je na rasporedu dvostruki program. Ujutro, u 10 sati, počinje i novi ciklus vikend matineja za najmlađe, a prvi gost je Scena za djecu zagrebačkog Teatra Exit, s predstavom "I drvo je bilo sretno" redatelja Renea Medvešeka.

U subotu navečer - poslastica za ljubitelje baleta. Gostuje HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke s baletnom predstavom "Čipka" Maše Kolar, koja je na rasporedu u 19:30 sati. Cijena ulaznice je 50 kuna.

Izdvojeno


Reci što misliš!