GDJE I KAD?

BOŽIĆNI "SINGL"

Božićna čestitka EoT-a u karlovačkom štihu - spot snimio Peđa Gvozdić u Zorin domu i Kazališnoj kavani

Božićna čestitka EoT-a u karlovačkom štihu - spot snimio Peđa Gvozdić u Zorin domu i Kazališnoj kavani

Karlovački rock bend EoT objavio je božićnu pjesmu pod jednostavnim nazivom "Čestit Božić i Sretna Nova godina". U posh izdanju, zabavnom ritmu i vintage ambijentu tako prije, kako sami kažu, okretanja "distorziji" u novoj godini, žele s najdražima obilježiti blagdane. 

Tekst i glazbu napisao je Boris Kolarić, a glazbu su snimili Maja Kolarić i Boris Kolarić, producentski tim koji je ujedno osnovao i vlastiti Hooligan Mauz Studio u Karlovcu. Za aranžman je zaslužan EoT (Boris, Maja i Goran Glavač), a mix i master je odradio Sam Wheat, cijenjeni producent i inženjer Metropolis studija u Londonu. Na saksofonu je bend ovog puta pojačao Ivor Reljić, profesor saksofona u Glazbenoj školi Karlovac, vanjski suradnik u Orkestru Oružanih snaga Republike Hrvatske te stalni član grupe Soul Fingers.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za video produkciju i cijeli proces snimanja zaslužan je redatelj i glumac Peđa Gvozdić, a grafičku obradu odradio je Goran Glavač (Goran Glavac Design). Uz zahvale Zorin domu i Kazališnoj kavani na ustupljenom prostoru za snimanje spota, iz benda zahvaljuju i svim suradnicima i prijateljima, kao i, posebno, malom Janiju koji se također pojavljuje u spotu.

Izdvojeno


Reci što misliš!