GDJE I KAD?

KA-MATRIX

U subotu online čitanje i razgovor o poeziji - predstavljaju se sudionici radionica Tomislava Augustinčića

U subotu online čitanje i razgovor o poeziji - predstavljaju se sudionici radionica Tomislava Augustinčića


Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX organizira prvo online javno događanje pod nazivom “Dnevnik poezije: Pjesničko čitanje” u sklopu projekta “Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost”. Čitanje, u trajanju od sat vremena, održat će se u subotu 29. siječnja s početkom u 19 sati preko online platforme Google meet.

Na samom događanju polaznici radionica predstavit će svoja djela nastala kroz 20 participativnih radionica, razgovarati s publikom o samim vrstama poezije koje su prošli i iskustvima koje su stekli. Autori koji će predstaviti svoja djela su: Ana Protrka, Marija Hardi, Mary Magdić, Matea Boban, Ignac Ratković i Damjan Milčić te voditelj Tomislav Augustinčić.

Projekt “Podijeli svoju priču” izravno povećava socijalnu uključenost djece i mladih do 25 godina starosti, kroz provedbu online kulturno umjetničkog sadržaja. Ciljevi projekta su povećati socijalnu uključenost djece i mladih kroz provedbu kulturno - umjetničkih online sadržaja te razviti socijalne i kreativne vještine, znanja djece i mladih koja će doprinijeti njihovoj boljoj socijalnoj uključenosti.

Pjesničko čitanje namijenjeno je svim zainteresiranim osobama, a za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava na https://rb.gy/mobyzk nakon koje će se dobiti link za događanje.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!